Film romanesc: Italiencele (2004)

duminică, 23 ianuarie 2011

Film romanesc: Italiencele (2004)



„Italiencele” este povestea a doua surori dintr-un sat din Oltenia care pleaca, ilegal, la cules de capsuni in Spania.
Dupa un an, cand se intorc acasa, victorioase, cu un aer occidental, fetele spun ca n-au mai fost in Spania, la capsuni, ci in Italia, la struguri. Adevarul este insa altul.
O comedie dramatica, cu final optimist.

Film romanesc: Poveste De Cartier online

Film romanesc: Poveste De Cartier online



Despre film: "Poveste de cartier" se vrea o varianta autohtona a celebrului West Side Story adaptata la realitatile romanesti dintr-un cartier bucurestean.
O poveste de dragoste spusa si traita pe ritmuri de manele, cu o distributie din care fac parte nume consacrate precum Florin Calinescu, Romica Tociu si Cornel Palade, dar si tineri care fac primii pasi pe taramul filmului.
Din ultima categorie face parte si Monica Merisan, care la doar 16 ani detine rolul principal in acest film si care se pare a uimit intreaga echipa cu talentul sau.

Film romanesc: Contra timp

Film romanesc: Contra timp

Despre film: Dragos Bucur revine in rolul lui Calin Boboc din celebrul serial politist "Baieti Buni"! Proaspat promovat in functia de inspector-sef, Calin reia lupta impotriva mafiei alaturi de Bogdan, Dobrescu, Lori, Maria si procurorul Iacob. Tinta: periculosul clan al fratilor Javela, format din Sandu, actualul cap al gruparii, Nicu, fostul lider si Paris, un gangster marunt.
In urma unei riscante operatiuni sub acoperire, politistii de la Crima Organizata reusesc sa-l captureze pe Sandu. Atunci cand Paris accepta sa depuna marturie impotriva liderului mafiot, cazul pare aproape finalizat.
Insa in momentul in care Lori, colega si fosta iubita a lui Calin, este rapita si amenintata cu moartea, lupta devine o cursa contra cronometru. In numai 5 ore, politistii trebuie sa o salveze pe Lori si sa duca si ancheta la bun sfarsit!

FIlm romanesc: Lacrimi de iubire

FIlm romanesc: Lacrimi de iubire



Filmul "Lacrimi de iubire" este practic finalul telenovelei cu acelasi nume. Dupa o perioada de cateva luni in care nu s-au vazut, Alexandra si Andrei, personajele principale, se intalnesc din nou cu ocazia aniversarii lui Nicole. Fiecare dintre cei doi au o cariera de succes, insa Alexandra are nevoie de un actor care sa se dea drept sotul ei pentru a incheia o afacere foarte importanta. Asa ca cei doi ajung din nou sa fie impreuna, insa trebuie sa mai treaca peste cateva lucruri destul de grele pentru a putea fi fericiti cu adevarat.