2 minute pentru a face bani pe net

duminică, 28 noiembrie 2010

Vrei sa faci bani pe internet si nu stii cum? Onbux.com vine cu cea mai buna oferta dintre toate site-urile cu pay-per-click!

Ce este Pay per Click?




Programele afiliate pay-per-click ( PPC ) reprezinta o buna oportunitate de a face bani pentru cei care petrec ceva timp pe net sau au multi prieteni virtuali.
In acest caz veti fi platit pentru fiecare persoana care apasa un buton , sau activeaza o legatura sau un baner care face o trimitere catre situl vanzatorului. Avantajul in acest caz este ca veti primi bani chiar daca persoana respectiva in final nu va cumpara nimic . Important este sa urmeze legatura catre acel sit web .

Practic trebuie sa iti faci un cont pe ONBUX.COM , cu o adresa de email unde ulterior dupa inregistrare vei primi de la ONBUX.COM un email de verificare. (in BULK sau in SPAM) Dupa ce te-ai inregistrat poti incepe sa dai click pe reclame. (ADDS) La un cont STANDARD vei primi probabil 4-5 reclame pe zi pentru care vei fi platit cu 0.01$ pe click. Nu e mult, dar sistemul este facut sa lucreze pe baza de referali. Ce sunt referalii? Sunt prieteni sau persoane aduse de tine in program care isi vor face si ei cont la randul lor, iar tu vei primi jumatate din suma creditata lor pentru click-uri. Sa luam un exemplu:

Pentru 50 de prieteni adusi in retea vei primi $2.04 pe zi, $61.20 pe luna.

In plus poti inchiria oameni care sa dea click-uri pentru tine

Pentru 25 de dolari (poti plati acesti oameni din banii stransi de tine din clickurile date) poti inchiria 100 de oameni care iti vor aduce $4.04 pe zi si $121.20 pe luna. Asta fara cei 61.20 $ de la cei 50 de prieteni ai tai.

Click-ul pe reclame (ADDS)


In contul tau, la sectiunea VIEW ADDS vei gasi reclamele tale scrise cu portocaliu. Vai da click pe ele, si va aparea un buton albastru. Vei da iarasi click pe acel buton albastru si se va deschide o noua fereastra cu reclama care trebuie vazuta. Dupa aproximativ 20 de secunde de vizualizare iti va aparea in stanga sus o litera urmata de o sageata si un cuvant. Tu va trebui sa gasesti acea litera in cuvant si sa dai click pe ea. Dupa toate astea vei fi creditat. Timpul estimat pentru toate cele 4 reclame este de 2 min. Deci toata treaba ta dintro zi se rezuma la 2 minute, plus inca vreo 5-10 cat sa iti convingi cativa prieteni sa se alature.

Cand vei fi platit?



Plata se face instant cand vei ajunge la suma de minim 2 dolari. Tine minte insa, pentru a putea primi bani de la prietenii tai trebuie sa dai in fiecare zi click. Daca intro zi nu dai click pe reclame, nu vei primi creditele de la referalii tai.

Nu poti sa faci rost de prieteni? Te ajut eu



In cazul in care nu poti sa faci rost de referali pentru contul tau, te pot ajuta cu o lista de emailuri, in numar de apoximativ 10.000 de romani iar tu poti trimite mail la f multi deodata cu ajutorul unui soft pe care ti-l voi spune eu si din 10.000 sunt mari sanse sa iti gasesti ceva prieteni. (eu mi-am gasit 450). Ma poti gasi la adresa de mess "stefanutz_shtefan" dupa ce iti vei face cont la linkul urmator ONBUX.COM.

onbux.com

marți, 23 noiembrie 2010

WWW.ONBUX.COM